Telefonunuzun ekranını kullanmayın


iPhone'unuzun paramparça olmuş ekranı için 109$ ödedinizmi hiç. Ekranı tamamen ortadan kaldırarak bu üzücü durumdan kurtulabilirsiniz.



"Cicret" bilezik tam da bu amaç için. Tasarlanan yeni bilezikte ekran ortadan kaldırılmış ve ekran yerine kullanıcının cildi (bileği) kullanılmıştır. Bilezik, içinden geçen 8 uzun menzilli yakınlık(proximity) sensörüyle çalışıyor. Sensörler menzili içinde algıladıkları cismin (parmağınız olabilir) mesafesini bilezik içinde bulunan gömülü işlemciye geri bilgi gönderir.
Herbir bilezik ivme ölçer, hafıza kartı, işlemci, vibe motoru, micro usb portu, 8 adet uzun menzilli yakınlık sensörü, pico-projeksiyon, bluetooth, wifi ve led içerir.
Yine de, tam olarak her durumda düzgün çalışması için; Örneğin, koldaki kıllar, veya dövme üzerinde interference olmadan Güneş ışığı altında düzgün bir görüntüleme olabilmesi için prototip üzerinde çalışılmış ve ürün satış aşamasına gelmiştir. 

Üretici firma cihazın her yönüyle üretime hazır olduğunu bildirmiş ve 31.Ağustos.2016 tarihine kadar bağış yapanların indirimli alacağı duyurusunu yapmıştır. Perakende fiyatı 300$ olarak duyurulan ürünün bağış yapanlara 250$ dan verileceği duyurulmuştur. Tabii satın alırken yapılan bağış miktarı bu fiyattan düşülecek. Tasarlanan yeni ürün için erken sipariş tarihi olarak 2016'nın sonbaharı bildirilmiştir.
Detaylı bilgi; https://cicret.com/wordpress/


Aşağıdaki videoyu izleyin;